Pientä pintaraapaisua meidän hakutreeneistä, ja muusta elämästä.

Jämy tutustui eilen kolmeen uuteen koiraan, joista kaksi oli nuorehkoja uroksia. Ilman suurempia mutonoita käytiin pidempi yhteislenkki. Tänään Jämyllä oli mahdollisuus tutustua ihanaan grotskutyttöön, mutta näki vain parhaan ystävänsä Johnin. Hyvä tilaisuus lipui ohi tassujen.

Hakuhommia harrasteltu tässä lenkkeilyjen välissä. Maanantaina oli mahtava tuuli, oltiin Vennin kallioradalla ja eka maalimies jossain 60m paikkeilla kyykyssä. Haukkui reippaasti. Toinen MM oli sitten tosi lähellä ja Jämy rallattelikin onnellisesti ohi, etsi sieltä 70m tienoilta ja paluumatkalla sai hajun ja löysi. Juomapaussin aikana yksi MM karkasi puuhun ja olipa hienoa seurata miten koira haistoi sen jo keskilinjalle. Nokka ihan eritavalla taivasta kohden. Juoksi suoraan puulle, nosti päätä ja haukkui. Seuraava oli sitten jänis ja palkaksi purutyyny <3.

Tänään oltiin toramon ampumaradan vieressä ja pauke siellä kävikin. Eka mm 50m, ihan vieras ja haukkui hyvin. Toinen oli 70m myötätuuli ja haki hyvin tuulesta hajua.  Kolmas oli tyhjä ja siitä neljäs heti seuraavalle puolelle jänönä. Neljäs oli piilossa ja pienen epäröinnin jälkeen aloitti haukun.

Haukussa on jotain katkoksia ja siihen haluan nyt varmuutta ja kestävyyttä lisää.

Uusia kissoja meillä on käynyt ja kaksi on taas kotia etsimässä. Jämy niitä vähän ihmettelee, mutta antaa kissojen olla. Olen kyllä tosi ylpeä siitä! Ja iloinen ettei siitä tullut mikään kissojen jahtaaja. Hyvään saumaan meille tuo oma kissa tuli kun Jämy oli silloin alle vuoden ikäinen. Nyt se lähinnä uteliaana katsoo kun kissoja tulee ja menee.