Eilen käytiin parin tunnin metsälenkki, josta isoin osa meni umpihangessa kahlaten.

Isännän kanssa innostuttiin vielä menemään piiloihin, ja koirat joutu siis juoksemaan hyvin paljon enemmän entä mitä me :D Ihmeen väsynyttä porukkaa oli loppupäivä! Taidetaan joutua ostamaan ne lumikengät, sen verran kiva oli metsässä hengailla vaikka ikävästi upotti välillä.

Tänään olisi ohjelmassa tottista ja ilmasutreenejä! Hakuhommat alkaa siis taas :) Päivitän siitä siis myöhemmin miten mennyt.

Konetta siivotessa löytyi jotain ällösöpöä, joka on pakko jakaa lukijoiden kanssa.

247%20%28640x640%29-normal.jpg245%20%28640x427%29-normal.jpg242%20%28640x427%29-normal.jpgJ%C3%A4my%20020-normal.jpg

Muoks. Ilmasutreenit sujui odotettua paremmin. Otettiin katsastuskonttorin pihalla, ensin maalimiehet seisoi ja haukutti ihan lähellä, palkaksi makkaraa. Ensin palkka yhdestä haukusta, sitten kolmesta, yhdestä, viidestä jne. Loppua kohden maalimiehet jopa uskaltautuivat kyykkyyn :D sen verran hienosti etäisyyttä Jämy ukkoihin pietti. Ja mahtava vahva haukku sillä on ! Onneksi nuo lapinkoirat on opettanu Jämyn haukkumaan ;) Loppupalkaksi sai kadoksissa olleen patukkansa ja sai taistella vielä maalimiesten kanssa. (Se mälvää edelleen patukkaa tosi paljon mutta esm. noudon opetuksessa kapulaa ei yhtään. )

Treenin jälkeen ihana metsälenkki jossa Jämy the lännennopein sai jymäytellä lappalaisia ihan 6-0 kun nappasi kepin suuhunsa ja pääsi tietenkin pitkillä jaloilla niitä karkuun mennen ja tullen. Ja sekös muita harmitti.