Täällä pohjoisessa on pakkasmittari huidellut 20 pahemmalla puolella jo useamman päivän. Kovin pitkään ei koiratkaan ulkona viihdy, joten on keksitty sitten pakkaspuuhaa enimmäkseen sisällä.

Torstaisin meillä on hallivuoro, jossa Jämyn kanssa enimmäkseen opeteltu rauhoittumaan ja olemaan välittämättä toisista koirista. Pahinta on nähdä/haistaa "isoveli" John -varsinkin kun sen näkee kahtena!! (Velikin treenaa siis ;)  )

Kun on rauhoituttu niin ollaan otettu myös yksin jäämistä (ns. paikkamakuu), viereen tuloja eri kulmista tarkasti, istumista, nopeita maahanmenoja ja ruudun alkeita. Tajusin eilen kun näin ystävän treenaavan maliaan, että me ei olla edes hypyn alkeita otettu vielä. No, Jämy on vielä alle vuoden ja mie pidän sitä aivan keskenkasvuisena kakarana. Ehditänhän me vielä hyppiä :D

Kasvattajaakin käytiin moikkaamassa, Jämy oli oma hönö itsensä ja sai veret tirskahtamaan kasvattajatädin suusta -vahinko mutta taatusti kipeä sellainen (anteeksi vielä). Jämy rauhoittui siellä nätisti kun me kahviteltiin vaikka oli joutunut olemaan pitkään autossa.

Jämy ja meidän lapinkoira Lempi ovat edelleen kuin äiti ja poika. Vaikka Lempi näyttääkin ihan kirpulta Jämyn vierellä, niin kyllä se pitää "poikansa" hyvin kurissa -myös iltapesut tapahtuvat edelleen tarkasti ja poika ei mukise yhtään vastaan.

Mukavia pakkaspäiviä kaikille lukijoille =) Teitä näyttää olevan tilaston mukaan ihan kiitettävästi, joten antakaahan kuulua itsestänne ;)