Sattuneesta syystä mukaan pääsi vain Jämy. Autossa oli silti kolme koiraa ohjaajineen ja on pakko tännekkin ihmetellä sitä mitä ihmeteltiin porukassa.  Kolme belgiä, eikä ääntäkään. Ei vouhotusta, vaahtoa suusta :D ei mitään. Sama hallissa kun koirat odotti omaa vuoroaan, eikä ongelmia vaikka treenattiin kaikki kerralla. Kiitos Elina&John sekä Laura&Valtti !! Sekä Minnalle iso kiitos juttuseurasta ja neuvoista, kyllä mie niitä sinun karvamoppeja hieman haikeana katselin...

No mutta ennenkuin liikutun aivan täysin, alan kehua tuota minun melkein 1v Jämyä. Minun treeneissä ja Jämyn elämässä yleensäkin kaikki alkaa ja kaikki päättyy rauhaan. Ei meillä ole ollut ongelmia rauhoittumisen kanssa, mutta en halua sitä ongelmaa olevan/tulevan. Eli ensin rauhoituttiin ja sitten tehtiin hommia.

* Perusasentoa, tästä tykkään. On nyt tiivis ja hakee paikkansa hyvin.

* Seuraamista. Paranee kokoajan. Apuja annan vielä tosi paljon, muta tässä meinasi sitä erkaantumista olla joten nöyrryin ja palasin taakseppäin. Minnepä tässä kiire... Kisaamaan jos päästään 5-vuotiaana niin olen tyytyväinen.

* Agilityn A-este. Tämä oli eka kerta ja mua ihan hitokseen pelotti että tuo katkoo jalkansa kun se on niin... kömpelö? Ensin vähän jännätti, mutta meni tosi nopeaa se jännätys ohi ja sitten kiipesi tosi reippaasti. Eikä tippunut :D

* Eteenmeno. Tämä oli ihan eka kerta, appari hetsasi lelulla ja jätti sen suureleisesti hallin päähän. Alussa matka oli vähän lyhyempi, mutta vauhti oli aivan hurja !! Tuolla kakaralla ei ole ainakaan irtoamisen kanssa ongelmia.

* Luoksetuloa. Läheltä ja kaukaa.

* Tuomista. Tätä vain läheltä kun ei ole tarpeeksi tiivis vielä.

* Paikkamakuu häiriössä sekä luoksepäästävyys.

Siinäpä tuli treeniä kerrakseen, mutta oli otettava ilo irti tuosta hallista. Jämy sai myös uuden lempinimen luoksetulon yhteydessä. Hessu Hopo. Siinäpä teille lukijat miettimistä, mistähän nimi voi tulla.