Eilen kun tulin leiriltä, käytin koirat lenkillä ja sen jälkeen lähdin Jämyn kanssa vielä katsomaan perjantai-iltaa kaupunkiin. Sattui sopivasti olemaan wanhat markkinat joten porukkaa oli kiitettävästi ja hevonen meni hetken meidän edessä. Ei ongelmia. Jämy oli oma iloinen itsensä. Komeaa ulkomuotoa taas kehuttiin.

Tänään päästiin hakuilemaan. Olin tehnyt tarkan suunnitelman jo eilen, mutta kun astuin ulos totesin että tuuli oli niin mahtava että pakko ottaa tuuliharjoituksia. Outi K:n avustuksella tehtiin pikasuunnitelma, Elina meni piiloon ja mie lähdin hakemaan Jämyn autosta. Käveltiin keskilinjaa päin, Jämy näki Outin, joka oli n.10m päässä meistä, mutta käännähti jyrkästi oikealle ja haisteli ilmaa. Se haistoi maalimiehen jo!! Mentiin kuiten vielä edemmäs, ja kun nokka taas nousi, lähetin. Ei mennyt suoraan, mutta käytti ehdottomasti nenää eikä silmiä.

Toinen maalimies meni myös valmiiksi, me käytiin mutka pois ja tultiin uudelleen, taas alkoi nokka nousta ja vetä kävi kohti maalimiehen piiloa ja sinne mentiin suoraan.

Kolmas maalimies oli sitten helppohaamu myötätuuleen, siellä sai ruokaa enemmänkin ja ihanan uuden lelun jolla maalimiehet sitten leikitti.

Onnistumisen tunne oli ihan mahtava. Jämy oli tosi hyvällä fiiliksellä ja oikeasti käytti sitä nenää (jos ei vielä tässä vaiheessa se jollekkin auennut ;)  ) Käytiin vielä pikkuinen lenkki muun lauman sekä Elinan&Johnin kanssa. Jämy päätti uida paskavedessä, joten suihku odotti kotona. Jämy rakastaa vettä, kun kaadan pullosta vettä kuppiin,se juo suoraan pullosta -ei kupista. Samoin kun pihalla lasken ulkohanasta vettä kuppiin, Jämy tulee juomaan "suoraan seinästä".

Mielenkiinnolla odotan kun saan ottaa Jämyn mukaan kouluun.