Kevättä kohden treenitkin alkaa tuntua yhä enemmän tärkeiltä. Ehkä tieto siitä, että kohta sinne metsään tosiaan mennään, saa mielen virkeäksi ja treenit tavoitteelliseksi.

Jämyn kanssa harjoiteltu ilmasua. Haukkuu hyvin, mutta on reagoinut minun kävelyyn, niinpä on tehty minun kävelytreeniä ympärillä ja kun ei minusta välitä ja haukkuu hyvin, saa palkan. Palkka on ukolla piilossa, haukkuu paremmin.

Tänään otettiin myös eteenmenoja, appari (kiitos Elina!!) vei lelun kentän päähän, siirtyi itse sivuun ja lähetys. Näitä kaksi, matka ei ollut vielä täysi, mutta riittävä :p Lämmittelyn jälkeen pari loivaa A-estettä (yhden kiersi, josta pääsin huomauttamaan ja sitten menikin oikein). Odotteli hetken autossa että John ja Jojo teki esineruudun, ja pääsikin itse vielä etsimään esinettä josta meinasimme saada ongelman jota en ymmärrä. Esine ilmastiin, mutta sitä ei tuotu :/  Tämähän on ollut Jämylle se helpoin juttu, tuominen. Elinan kanssa löimme viisaat päät yhteen ja hieman apuja (mie kävin esinettä ihmettelemässä, )olin hiljaa kun Jämy otti esineen ja riemu repesi kun toi sen. Jämy ei jostain syystä kestä/halua tai mitälie, mutta jos homma on kesken ei auta kehua. Tämä on vähän vaikeaa, kun olisi kiva kertoa sille että nyt teet oikein. Ehkä minun hiljaisuus riittää ? En tiedä.

pst. seuraamista otettu nyt ihan urakalla, patukka kainalossa ja pitää paikkansa! Jei!