Jälkeä tehty nyt aktiivisesti kolmisen viikkoa, eli käytännössä joka aamu. Vaikeutettu pikkuhiljaa, mutta tehty pellolla kokoajan. Tänään jälki oli vieraan tekemänä  500m, siinä oli 2x 90 asteen kulmaa ja viisi esinettä, joista viimeinen ihka oikea jälkikeppi ;)  Eka kulma meni hösläten ohi, mutta selvästi oppi virheestään ja paransi keskittymistä. Jokainen esine pysäytti ja viimeisellä jo katsoi minua ilmeellä "tules äippä katsoon täällä taas tämmöinen". Huonoa oli että jälki oli liian tuore ja aika kova sivutuuli.

Hakuhommissa treenattu ilmasua ja tarjoaa sitä helposti ja pyytämättä. Palkka on välillä jalan alla ja välillä piilossa.

Esineruutua ja esine-etsintää otettu vähemmän, tuo jäljestys vienyt nyt mielenkiinnon ;)

Tottispuolella ihan perusjuttuja eli seuraamista häiriössä, A-estettä, normihyppyä, eteenmenoja... Uutena (?) noutoa. Ollaan keskitytty enemmän esineen luovuttamiseen ja pitämiseen.

Koulussa Jämy on mukana jokapäivä. Uimiset on jääny (minun mielestä) viilenevän veden takia, mutta sen tilalle tullut taas pyörälenkit.

Ja mikä nätimpää kun koira, joka on onnellinen kun saanut tehtyä töitä <3. Jämyllä on tapana esm. jäljen jälkeen ravistella itseä ja se ilme on niiiiin tyytyväinen.