Jämy pääsi käymään hierojalla, ja kiva oli huomata, ettei isompia jumeja ollut. Kiitos vielä Jonnalle poikien hieronnasta =)

Ilmasutreenit saatiin taas aikaan, kun Elinan ja Minnan kanssa otettiin belgivoittoiset ilmasut. John on kolmosissa kisaava rullakoira ja Minnan Juju ja meidän Jämy vielä aloittelevia, haukkuvia koiria.

Jämylle tein nyt vain kaksi ilmasua,vielä enemmän sillä periaatteella, että haukku käy vaikka emäntä heiluu lähellä. Molemmat maalimiehet oli "laatikoissa" ja annoin MM:lle vapauden palkata, kun tulee hyvä haukku. Hyvin se tarkasti piilot, varsinkin kun oli muutama hämypiilo taas kentällä. Yhtä jälkeä lähti seuraamaan -tosin turhaan kun maalimies ei enää ollut siellä. Kutsuin lopulta takaisin ja uus lähetys, jolloin tarkempi haistelu ja MM löyty.

Eilen oltiin tottistelemassa, otin eteenmenoja pitkältä matkalta (lelu kentän päässä) ja lyhyeltä matkalta eteenmeno+maahanmeno -ja sehän meni =) Myös liikkeestä seisomista ja liikkeestä maahanmenoa. Kaukoja otettu sitten kotona.

Sitten perus seuraamista (BH ? ) jossa huomasin, että perusasennot jää helposti tekemättä jos hiimailen itse.

Huomenna olis belgipainia Johnin kanssa. John on saanut pikkuveljen johon päästään tutustumaan myöhemmin. Ihanaa päästä pallotteleen pentusta <3


IMG_5058%20%282%29.jpgIMG_5024.jpgIMG_5023.jpgIMG_4964.jpgIMG_4949.jpg