Tämä viikonloppu oltu ansaitulla hakuleirillä.Paikkana vennivaaran kalliorata, maalimiehet valmiina. Nenää käytti tosi hyvin ja tuuli oli juuri sopiva. Aina kun palasi maalimieheltä, käytti jo nenää ja etsi seuraavan hajuja. Eka kierroksella oli 3 maalimiestä ja kaikki samalle puolelle, tuulen takia. Palkkana omaa ruokaa ja pari nakinpalaa rasiassa, maalimiehet syötteli ja leikitti keskilinjalle.

Toisella kierroksella kaksi ensimmäistä meni tosi hyvin, nenän käyttö aivan mahtavaa. Kolmas oli umpipiilossa, mutta yksi seinä tietenkin auki. Jämy sai hajun hyvin, juoksi noin puoleenväliin, haisteli ja nappasi oma-aloitteisesti kadottamansa hajun uudestaan. Juoksi piilolle, tutkaili sitä (ei jännittänyt yhtään tms.) ja reippaasti meni maalimiehen luo. Fiilis oli kyllä ihan mahtava. Palkkana nyt oli nakkia, kun tähänasti aina ollut vain omaa ruokaa.

Jämy on ilmeisesti oikeasti jättiläinen kun vähän jokainen kommentoi sen kokoa, että onpas iso. Onhan se jo isompi entä mein lappalaiset, mutta omasta mielestä se on niin pikkuinen vielä :D