Kävin poikien kanssa aamulenkin lintutornilla rannassa. Matkalla oli hiekkatie, jossa ainakin se 30vesilätäkköä ja niissä piti lähes jokaisessa hyppiä :D  Mietin etukäteen suuret sotasuunnitelmat miten saan myös Jämyn houkuteltua torniin. Päästin sen vain irti ja lopulta siis tuli vain perässä, paras palkka oli päästä mukaan. Alaskin mentiin vauhdilla, vaikka portaissa on aika hyvä näkyvys alas...  Sitten käytiin kahlailemassa rannalla ja kun oltiin lähdössä Jämy juoksi niin täysillä kuin 5kk kintuistaan pääsee takaisin torniin ja auta armias, hirveetä vauhtia myös alas kun tajusi ettei me tulla enää perässä. Pelkäsin kyllä että katkoo koipensa, mutta pöh. Kovaa tekoa nuo pienet belgit.

Ruutua otettiin sitten ennen aamuruokaa pienessä vesisateessa. Sain apuohjaajan viemään aina makkarat ruutuun, ja matka oli nyt n.5m Joka kerralla meni oikein ja suoraan ja palasi myös vauhdilla takaisin. Tästä on hyvä jatkaa. Myös ihan perus(nopeaa) istumista on harjoiteltu.

Jonkinlaista mörköikää on jo havaittavissa, omituisen mallinen postilaatikko, moottoripyörä puskan takana jne. on saanut aikaan pientä hassua pöhinää.