Hakuilua vai hapuilua.

Minun ongelma on, että etenen aina liian hitaasti. Tänään olikin vuorossa helppo hakutreeni Jämylle. Kuuma päivä ja pitkä odottelu autossa, joten suunnitelmasta poiketen hieman helpotin sitä entisestään.

Eka maalimies nähtiin kun meni ihan lähelle, mutta piiloon kuiten. Meni suoraan, malttoi olla maalimiehellä. Toinen MM oli haamu, lähellä myös ja tässäkin meni tosi reippaasti, itse etenin keskilinjalla ja MM syötteli Jämyn kohti keskilinjaa. Kolmas olikin hieman kauempana, haamu edelleen ja vieras maalimies, mutta ei ongelmia. Tuulta ei ollut taas yhtään, joten meidän tuuliharjoitukset antaa odottaa itseään. MM vielä leikitti Jämyn kohti keskilinjaa kahden pallon voimin -tämä on vain viimeisellä palkkana nuo pallot.

Jämy on kaikkien maalimiesten hellittelyn kohde ja Jämy hellii kaikkia -no paitsi Lauralle meinasi tehdä nenäleikkauksen :p Anteeksi siitä edelleen. Erittäin avoin ihmisten kanssa, eikä arastele uusiakaan maalimiehiä. Kirsikin näki Jämyn pitkästä aikaa ja mainasi suu loksahtaa auki kun vastaan ei tullutkaan enää vaava vaan iso-uljas-belggari :D