Kun kolmikko on pois pelistä on Jämy joutunut/saanut kaiken treenihuomion. En tiedä onko se hyvä vai huono, mutta saatiin ihan loistavia tuomisia tänään.

Olen koirien mielestä jotenkin painostava ja nuo tuomiset on ollu aina vähän sinneppäin, kunnes ikä tuo varmuutta siitä että on hyvä juttu tuoda mulle lähelle. Kaikkien kanssa on aloitettu se tuominen ihan eteenistumisella ja esineen pitämisellä. Esine ei ole koskaan eka kerralla noutokapula vaan mitätahansa. Jämyllä on hyvä pito siinä edessä, ei mälvää ja pystyn astumaan muutaman askeleen taaksepäin, kutsu ja se tulee eteen -voisi ehkä tulla vielä himpun lähemmäs naamalla, mutta kroppa muuten on ok.

Treenivideota kaipailtiin (Saara, olen siis lukenu sun mailin ;)  ) ja mietinkin että jos ehtisi sellaisen tehdä ja muokata tännekkin. Pitäisköhän tämä nyt ihan luvata että tulis tehtyä ??

Jämy on aika iso belgiksi. Jos oikein mittasin niin 68cm. Tosi laihahan se on edelleen, mutta jospa sitä massaa pikkuhiljaa. Toistaiseksi kannukset ei ole häirinneet metsäretkiä. Toivottavasti ei kesälläkään sitten.