Lukijoiden kannalta hyvin tylsä kirjoitelma, mutta omiin muistiinpanoihin tärkeä :)

Eilen perjantaina oltiin belgiseurassa, eli Minnan ja Elinan kanssa. Aiheena EK-treenit. Jälki oli lyhyt, sai vanheta 1,5h ja siinä oli yksi kaarros. Ei siis kulma. Jäljen alussa höpöili jotain. Kaikki muu meni Jämymaiseen tapaan, rauhallisesti, vetämättä, nenä kävi kokoajan -ja häntä oli matalalla.

Jälkeä ennen otettiin esineruutu n50x50, oma esine, pieni ja pehmeä, vieraan viemänä. Löysi hyvin, molemmilla kerroilla! Sitten pienen levon jälkeen tarkkuusruutu, jossa saisin kiinnittää huomiota edelleen (!!) siihen että koira antaa esineen nätisti. Miksi olen antanut tämän repsahtaa kun se oli alussa niin hyvä ?! (illalla otettiin kotona sitten esineen nostamista, pitämistä ja luovuttamista).

Esineen putoaminen on aina yhtä jännä, ja Jämylle jotenkin tosi helppo. Jämyä ei voi kiihdyttää kun on tuomassa esinettä, muuten pudottaa sen. Tuo pitäisi muistaa, se on kovin hankalaa kun itse on iloinen.

Tänään, kerta kiellon päälle, aamujälki joka oli vanhentunut noin tunnin. Pari kaarrosta, napoja taas siellätäälä, kaarroksissa enemmän. Tykkäsin ! Sitä ennen kapea mutta syvä esineruutu, jossa kaksi vierasta esinettä (no johnin kuolaamia ;)  ) vieraan viemänä, valmiina. Loistavaa työskentelyä, tosi tarkka nenä tuolla tyypillä.

Treenien jälkeen yhteislenkki Jojo, Jämy ja John ja sitten vielä uintiretki.

Tämän viikon jälkeen tuleekin viikon paussi treeneissä -ja kirjoittelussa- kun Jämy lähtee lomalle koirahoitolaan.

pst. meinasin unohtaa että ollaan käyty myös tokoilemassa. A-estettä, hyppyjä erinlaisin estein, seuraamista ja nopeita maahanmenoja. Omaa vuoroa odotti tosi nätisti kun treenasin kolme muuta koiraa myös.