toko22.2%20050%20%28640x427%29-normal.jp

Lupasin panostaa siihen että opetan Jämylle sitä hyppyä ja nyt pari kertaa sitä harjoiteltu. Hyppää jo pikku esteen hyvin. Myös ruutuun menee taitavasti, alussa matka oli pidempi ja palkka aina, nyt matka lyhyempi ja annan palkan heti kun on ruudussa. Myös seiso-käskyä opeteltu ja tänään paikkamakuu onnistui hyvin vaikka John&Elina oli häiriönä -pojat ei tosin olleet vierekkäin. Tunnaria harjoitellaan toistaiseksi yhdellä omalla esineellä, tämä liike lienee sellainen jossa ei paljon kannata oikoa... Hyviä onnistumishetkiä niin eiköhän iskostu tuonne pääkoppaan että se oma kannattaa aina tuoda.

Saaralle viestiä, että perusasento on jo paaaaaaljon parempi =)

Kotona on esine-etsintää vaikeutettu hiljalleen, lelu on aina piilossa hyvin ja vaihtelevasti joko koiran ulottuvilla tai sitten ei. On mielenkintoista huomata miten koira sen esineen ilmaisee ja muutenkin että miten eleet muuttuu kun saa varman hajun.

Olen hävettävän vähän pitänyt Jämyä tarhassa, se on niin usein irti pihalla (hox! aidattu piha) mutta tänään sain älynväläyksen ja päätin kokeilla pitkästä aikaa mitä Jämy sanoo joutuessaan tarhaan. Eipä se mitään sanonut :O Ei sillä edes ahdistanut vaikka lappalaiset sai olla irti pihalla.

Aamulla siis tokoiltiin, käytiin belgipainilla ja illasta isäntä kävi Jämyn kanssa potkurilenkin. Sellaista meidän sunnuntaihin.